STUDDRIDGE HOUSE

_SW6

_ingARCHITECTS have been appointed to design and construct a series of extensions and internal re-configurations to a private dwelling in the heart of the Studdridge Street Conservation Area, Fulham. 
 
The brief involves the excavation and extension of the existing cellar, to create a new basement floor with living and recreational accommodation, with access to the rear garden via an external staircase.  
 
Internal re-configurations to upper levels include a rear and side infill extension at ground level, with a contemporary glazed link to the garden. Further extensions to first and second floors will provide additional bedrooms, bathrooms and working space. 

The scheme is currently under construction. 

SCOPE
Basement, Ground, First and Second Floor Extensions with Full Internal Refurbishment and Modernisation.


LOCATION
Fulham, London SW6

SERVICES
Sketch, Design, Detail and Build


DURATION
14 months


STATUS
Under Construction

[Drawings, Model, Mood Boards & Photographs by _ingARCHITECTS]

117_External Mood Board_SS-1.jpg
117_Reception_Hallway Mood Board_2-1.jpg