STOCKWELL HOUSE_GARDEN POD

_SW8

_ingARCHITECTS have been appointed to design and construct a rear Garden Pod for Stockwell House, SW8.

 

The proposed scheme includes a black zinc clad Garden Pod, with approximate dimensions of 5m x 4m. This will house a bedroom/home office, with floor to ceiling glazing, built in storage and shower room to the rear. 

Planning approval was required, as the property is situated in a Conservation Area. We worked closely with the Local Authority to ensure the scheme would be approved under the Local Plan. 

 

Following completion of the Garden Pod, we will be working on a complete re-design of the 25m rear garden, in collaboration with Emma O'Connell Garden Design.

SCOPE

Rear Garden Pod, to create Bedroom/Home Office, Shower Room and Storage. 

Garden Design in collaboration with Emma O'Connell Garden Design.

LOCATION

Stockwell, London SW8

SERVICES

Sketch, Design, Detail and Build

DURATION

3-4 months 

STATUS

Construction

[Drawings, Model & Photographs by _ingARCHITECTS]